Vissza a nyitólapra.
Elérhetőségeink.
Elérhetőségeink.
Hőmérők
Az iparban, de a hétköznapi életben is fontos lehet tudni, hogy hány fok van éppen. Ha nagyon meleg van, a dolgozóknak rendkívüli pihenő és védőital jár, a gyerekek a strandon tovább maradhatnak a vízben és kaphatnak még egy fagylaltot ...

Kapcsolódó témák: Órák, időmérő rendszerek, Szünetjelző órák, Munkavédelmi balesetmentes nap számláló órák, Parkoló kijelzők, Fényújságok, Üzemi kijelzők, Fényújságok, Kamionhívó rendszerek

 
Tizedfokos felbontású, kültéri hőmérő.
Kültéri hőmérőnk 16 x 64 cm-es grafikus kijelzővel.
Egy hűtőház falán tájékoztatja a dolgozókat a rendszer állapotáról.
 

A hőmérőinket változatos formában, méretben és paraméterekkel gyártjuk, ennek megfelelően felhasználásuk is rendkívül széleskörű. Hűtőházakban, gyárcsarnokban, köztereken és strandokon mutatják a levegő, vagy a víz hőmérsékletét, tesztpályán az aszfalt hőmérsékletét, vagy egy termék bemutató installációban egy hőszigetelés hatékonyságát.


 
Tizedfokos felbontású, beltéri hőmérő.
10 cm-es számjegymagasságú hétszegmenses kijelzős hőmérőnk. Beltérben, árnyékos helyen nagyon jól látható ez a kijelző.
 

Hőmérőink érzékelője egy félvezetős, digitális szenzor, a jelfeldolgozás már magában az érzékelőben megtörténik. A rendszer -10°C és +85°C között +/-0,5°C pontosságú, legnagyobb mérési tartománya -55 - +125°C fok, felbontása legfeljebb 0.0625°C.
A digitális érzékelő vezetéke legfeljebb 50 méterig meghosszabbítható, a szenzor és a kijelző között nagy távolság is lehet, a rádiós átvitel zavarérzékenysége nélkül.


GPS vezérlésű hőmérős óránk, dátum kijelzéssel. A készülékben egy 16 x 32 cm-es grafikus kijelzőt használunk, amin rugalmasan tudjuk megjeleníteni az elvárt információkat.

 

A grafikus kijelzőkkel olyan hőmérőket gyártunk, amiket a vezérlő programjuk módosításával könnyen az Önök igényeihez tudunk igazítani.

A digitek száma, mérete és elhelyezkedése is a feladatnak megfelelően megválasztható. A grafikus kijelzés rugalmassága miatt ideálisan kombinálhatók órával, dátum kijelzéssel.

Több szenzor alkalmazásával egyidőben több helyen is lehet mérni, a grafikus kijelzőn jól elkülöníthetően megjeleníthető pl. két medence vízhőmérséklete.

 
16 x 32 cm-es kijelzős hőmérőnk. A grafikus LED mátrix miatt a jelzésképpel rugalmasan tudunk igazodni az elvárásokhoz.


10 cm-es számjegymagasságú, beltéri, hőmérséklet és relatív páratartalom mérő kijelzőnk.
A készülék rendelhető 4-20mA-es áramhurok, vagy Ethernet kimenettel is, ezeken keresztül épület automatizáláshoz, adatgyűjtő rendszerhez kapcsolható.
A doboz külső mérete 35x40cm (magasság x szélesség), vastagsága konzollal együtt 15cm.


GPS vezérlésű hőmérős óránk, ami két, egymás melletti medence vízhőmérsékletét is mutatja.
A grafikus kijelzés rugalmasságának köszönhetően jól érthetően, szemléletesen tájékoztathatók a vendégek.

Útburkolat hőmérő, 20 cm számjegymagasság, RS232 interface, kültéri kivitel.
Útburkolat hőmérséklet kijelző, 20 cm-es számjegymagasságal, RS232 adatkapcsolattal.
(NAT Hungária Kft., Audi, Győr)

 

A hőmérőink önálló működésűek, saját szenzorral rendelkeznek, de igény esetén egy külső rendszerből érkező adatok megjelenítésére is használhatók (pl. az épületautomatizálás hőmérséklet és páratartalom információi).
Az adatkapcsolat Ethernet, RS422, vagy RS232 lehet. A kommunikáció egyszerű, könnyen illeszthető akár egy PLC-hez, vagy PC-hez.

 

 

Reklámhálóba épített óriás hőmérő, a számjegyek magassága kb. 2,3 méter.
Cégünk a vezérlő elektronikát gyártotta.Kültéri, kétoldalas, hőmérős óra, 20 cm-es számokkal, GPS időszinkronnal.
(Hungarospa, Hajdúszoboszló)

 

A hőmérőinket a megrendelőink igényeinek megfelelően tetszőleges kijelző elrendezéssel és dekorációval tudjuk szállítani, nagyon jól használhatók például strandok,fürdők víz és levegőhőmérséklet kijelzőjének. Ilyen helyekre ajánljuk az érintésvédelmi szempontból még biztonságosabb, 24V-os törpefeszültségről működő verziókat.

Hőmérőink olyan kialakításúak, hogy akár egy oszlop tetejére, árnyékolás nélkül felszerelve is pontosan mérnek.

A feliratok egyszerűbb esetben tartós, UV álló dekorfólából vágott betűkből készülnek. Nyomtatással akár céglogót, ábrát, vagy fotót is tudunk készíteni.

 
Kültéri, kétoldalas, hőmérős, GPS vezérlésű óra, 20 cm-es számjegymagassággal.

Kültéri, kétoldalas, hőmérős óra, dátum kijelzéssel, 20 cm-es számokkal, GPS időszinkronnal.


Vissza a lap tetejére.Vissza a nyitólapra.


(c) MIRUS Bt. Minden jog fenntartva