Vissza a nyitólapra.
Elérhetőségeink.
Elérhetőségeink.
Elérhetőségeink és adataink:
 

A videó megtekintéséhez kattintson! A cégadatok letölthető formában, beszállítói adatbázisba felvételhez (PDF)

Kapcsolatfelvétel

Cégünk telefonon, vagy e-mail-ben érhető el, klasszikus üzletet nem tartunk fenn.
Telefonon munkaidőben általában megtalál minket, de ha netán mégsem jár sikerrel, akkor is hamarosan visszahívjuk Önt! Kérjük, hogy hívószámkijelzéses telefonról keressen minket, így megkönnyíti számunkra a kapcsolatfelvételt.
Az e-mail-ekre igyekszünk azonnal reagálni. Amennyiben mégsem kapna megfelelő idő alatt választ kérdéseire, kérjük keressen meg minket telefonon! Sajnos előfordul, hogy a rengeteg kéretlen reklám miatt a fontos levelek is rossz helyre kerülnek.
 
Árak, árajánlat kérés
Mivel cégünk jellemzően egyedi, a megrendelőink speciális igényeinek megfelelő termékeket gyárt, ezért honlapunkon nem szerepelnek árak. Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük keressen meg minket! A műszaki paraméterek egyeztetése után az adott termékre pontos árajánlatot küldünk Önnek.
 
Szerzői jogok
A MIRUS Bt. weboldalai, azok tartalma vagy bármely részlete szerzői jogi védelem alatt áll és azok a személyes használattól eltérő bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a MIRUS Bt. előzetes, írásos engedélyével lehetséges. A MIRUS Bt. engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni, vagy átdolgozni. Cégünk hozzájárul az oldalak tartalmának, vagy kivonatainak számítógépen történő tárolásához, kinyomtatásához, de ebben az esetben sem jogosult az anyag így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére.
 
Jognyilatkozat
A MIRUS Bt. fenntartja a weboldalain található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. Cégünk nem garantálja, de törekszik rá, hogy az itt megjelenő információk naprakészek és helyesek legyenek.
 
Vissza a nyitólapra.


(c) MIRUS Bt. Minden jog fenntartva