Vissza a nyitólapra.
Elérhetőségeink.
Elérhetőségeink.
Parkoló, mélygarázs és mérleg kijelző
Parkolóházak, mélygarázsok tájékoztató rendszereihez, szabad hely kijelzőnek és forgalom irányításra ajánljuk ezeket a tábláinkat.  
Kapcsolódó témák: Órák, időmérő rendszerek, Munkavédelmi balesetmentes nap számláló órák, Hőmérők, Fényújságok, Üzemi kijelzők, Kamionhívó rendszerek

A táblákat többféle kijelzővel és vezérléssel is tudjuk szállítani:

  • Az egyszerűbb kivitelű csak a parkolóhely állapotát mutatja, például Szabad/Tele (Frei/Besetzt) feliratokkal. A szövegeket zöld és vörös színű LED-ekből készítjük el. Ideális a régi, mechanikus forgó prizmás táblák kiváltására.
  • Hétszegmenses számkijelzőkkel már a szabad parkolóhelyek száma is megjeleníthető. Többféle méretben, 10-100 cm-es számjegymagassággal gyártjuk.
  • Az univerzális változat egy kültéri fényújságot tartalmaz, amin tetszőleges szöveg és szám is megjeleníthető. Ezek a fényújságok akár többszínűek is lehetnek, így nyújtva kiegészítő információkat az autósoknak.
Parkoló kijelző fényújsággal (Budapest, Váci út)

Parkoló kijelző fényújsággal
(Budapest Bank,Budapest, Váci út)


 

A táblákat tetszőleges kivitelben le tudjuk gyártani, hagyományos parkoló KRESZ tábla kiegészítő jelzéssel, önálló LED-es tábla, vagy fényújság formában. Felszerelhetők behajtási irányt jelző nyilakkal, ezek villogtathatók és a parkoló állapotának megfelelően kapcsolnak.
Általános jellemzőjük a nagy fényerő, ami még erős napsütés esetén is tökéletes olvashatóságot biztosít. Korszerű technológiájuknak köszönhetően csekély a fogyasztásuk, karbantartást nem igényelnek és nagyon hosszú az élettartamuk.

Ha nincs lehetőség folyamatos hálózati táplálás kialakítására és csak közvilágítási hálózat, vagy napelem áll rendelkezésre, akkor a 24 V-os egyenfeszültségről, akkumulátorról üzemeltethető verziókat ajánljuk.

100 cm számjegymagasságú mélygarázs szabadhely kijelző.

Szabadhely kijelző, 1m-es számjegymagassággal
(Budapest, Bécsi út 325., Lidl áruház mélygarázs)Oszlopra, falra szerelhető parkoló szabadhely kijelző, 20 cm magas számjegyekkel..
24V-os tápellátás, fényérzékelő, beépített hűtés.
Induktív hurokhoz, vagy sorompó kimenetéhez illeszthető számláló bemenetek.
Rendelhető Ethernet adatkapcsolattal is.

 

A hagyományos, hétszegmenses számkijelzőink különböző méretekben és formákban is rendelhetők.

A kijelzőket többféle vezérléssel gyártjuk. Rendelhető önálló számlálós változat, ez direktben vezérelhető induktív hurkokról, vagy sorompóról.
Ha a parkoló adatait valamilyen informatikai rendszer kezeli, akkor az innen Ethernet felületen kapott adatokat is meg tudjuk jeleníteni.
Igény esetén a parkolóház rendszeréből jövő adatokkal a vezérlő program a kijelzők elhelyezkedésének megfelelően műveleteket végezhet, például megoldható, hogy egy táblán, a közös behajtó út mellett több parkolórész összesített férőhelyszáma jelenjen meg.

A számlálós kijelzők rendelhetők sorompó tiltó kimenettel is, ami 0 szabad hely esetén megakadályozza további járművek behajtását.

A modern, jó hatásfokú LED-eknek köszönhetően ezen kijelzőink fogyasztása rendkívül csekély, könnyen illeszthetők napelemes tápellátáshoz is.Falra szerelhető, vagy sorompó doboz tetejére ültethető parkoló szabadhely kijelző, 10 cm magas számjegyekkel.
24V-os tápellátás, fényérzékelő, beépített hűtés.
Induktív hurokhoz, vagy sorompó kimenetéhez illeszthető számláló bemenetek.
Rendelhető Ethernet adatkapcsolattal is.


SZABAD/TELE kijelző modul, 11 cm-es betűmagassággal. 230V-os tápellátás, automata fényerőszabályozás, vezérlés 24V-os kapcsolójellel.
 
A táblák vezérlése többféle módon történhet. Az egyszerű kétállapotú táblák (SZABAD/TELE, STOP/GO) kijelzése akár egy kontaktussal is váltható. a szám és szövegkijelzésre alkalmas táblák RS422/485, vezetékes, vagy Wifi Ethernet hálózaton és GSM rendszeren keresztül vezérelhetők.
Német nyelvű parkoló kijelző, útirányjelző nyilakkal.

STOP/GO mérleg kijelző 11 cm-es betűmagassággal. 230V-os tápellátás, automata fényerőszabályozás, vezérlés 24V-os kapcsolójellel.
(SW Umwelttechnik Magyarország Kft., Majosháza)
Igény esetén a parkolóház rendszeréből jövő adatokkal a vezérlő program a kijelzők elhelyezkedésének megfelelően műveleteket végezhet, például megoldható, hogy egy táblán több parkolórész összesített férőhelyszáma jelenjen meg.


Többszínű mélygarázs kijelző (Budapest, Váci út).
Többszínű mélygarázs kijelző.
(Budapest Bank, Budapest, Váci út)
Német nyelvű parkoló kijelző, útirányjelző nyilakkal.

Frei/Besetzt kijelző látványterve, irányjelző nyilakkal.

A videó megtekintéséhez kattintson!
Bemutató videó egy parkoló kijelzőről (2MB, wmv)
A videó megtekintéséhez kattintson! Bemutató videó egy többszínű, parkolóház kijelzőről (2MB, wmv)

Vissza a lap tetejére.Vissza a nyitólapra.


(c) MIRUS Bt. Minden jog fenntartva