Vissza a nyitólapra.
Elérhetőségeink.
Elérhetőségeink.
Telefonos távvezérlő (kifutott termék)
 
Az otthonok automatizálása egyre terjed, lassan gombnyomásra működik minden. Sokszor viszont jó lenne a távolból, távvezérléssel kapcsolni az otthoni eszközöket, esetleg lekérdezni azok állapotát. Léteznek hasonló készülékek, ám ezek használata "diplomát" igényel, és hát ki is szereti a "ha három sípszót hall, akkor az azt jelenti, hogy ki van kapcsolva a klíma" jellegű kezelési útmutatókat?! Nálunk egy bájos hölgy igazítja útba Önt a menüben.
 
Jellemzők:
A panel legfeljebb kettő kimenet vezérlésére és kettő bemenet állapotának jelzésére képes. Hagyományos analóg telefonvonalon keresztül fogadja a hívásokat. A tulajdonost 6 számjegyből álló kóddal azonosítja. A kódot és a parancsokat a ma már egyeduralkodó DTMF (hangtárcsázás) üzemmódban a telefonkészülék billentyűzetéről kell megadni.
A készüléket alapvetően dobozolatlan nyomtatott áramkör formájában forgalmazzuk, amit a vezérelendő készülék házába lehet beépíteni. Szükség esetén természetesen tudunk az Önök igényeinek megfelelően dobozolt változatot is szállítani.
A készülék hangüzeneteit az Önök igényének megfelelően cégünk programozza be.
 
Működés:
- Hívja fel a készüléket.
- Az elektronika "felveszi a telefont" és kéri a PIN kódot. A kódot a telefon billentyűzetén kell begépelni.
- A készülék azonosítja, majd kedvesen üdvözli Önt és elmondja a bemenetek jelenlegi állapotát, valamint a kimenetek kapcsolásának módját.
- A készülék által elmondott számokat tárcsázva kapcsolhatja a kimeneteket, ezzel a rájuk kötött berendezéseket.
- A készülék elbúcsúzik Öntől, ezután tegye le a telefon. Az egész annyi ideig sem tart, mint amennyi idő alatt ezt elolvasta.
 
Mivel a készülék beszél és folyamatosan tájékoztatja önt a teendőkről, kizárólag a telefonszámra és a PIN kódra kell emlékeznie, a többit egy kellemes hang elmondja Önnek.
A PIN kód a panel P csatlakozójának földre kötése után telefonhívással változtatható.
 
Alkalmazási területek:
- Háztartási berendezések, fűtés, klimatizálás, távvezérlése.
- Riasztóközpont távvezérelt élesítése, kikapcsolása, állapotának lekérdezése.
 


Bekötés:

Csatlakoztatási példák riasztóközpont távvezérléséhez és állapotának lekérdezéséhez, illetve a PIN kód kényelmes megváltoztatásának egy lehetőségére:

Vissza a lap tetejére.Vissza a nyitólapra.


(c) MIRUS Bt. Minden jog fenntartva