Vissza a nyitólapra.
Elérhetőségeink.
Elérhetőségeink.
EAN128 vonalkódos szállítólevél SPAR beszállítóknak
 
Magyarország egyik legnagyobb áruházlánca, a SPAR bevezette az EAN128 vonalkódos termékazonosítási rendszert. Ehhez alkalmazkodva a cég beszállítóinak is vonalkóddal ellátott szállítólevelet kell a termékekhez mellékelni, melyek elkészítése ezzel a programmal szinte gyerekjáték.
 
A program minimális gépigénye:
- IBM PC kompatibilis számítógép
- VGA monitor 800x600 képpont felbontással
- Microsoft Windows 95/98/XP operációs rendszer
- 20 Mbyte szabad hely a merevlemezen
- lézernyomtató
A vonalkódok nyomtatása nem egyszerű feladat, különösen a nagy felbontást igénylő EAN128 kódoké. Nyomtatáshoz elfogadható költséggel, megfelelő eredménnyel használhatók az átlagos lézernyomtatók.
A tintasugaras nyomtatók által készített címkék a tapasztalataink szerint nagyon kényesek a papír minőségére és a vonalkódolvasó teljesítményére, ezért használatát nem javasoljuk!
 
A program eredetileg cukrászüzemek részére készült, de könnyen adaptálható bármilyen élelmiszeripari vállalkozás igényeihez.

A terméktörzs tartalmazza az összes termék adatát. Az "áru referencia" mező tartalma lesz az adott termék sorszáma az Önök cégprefixe által meghatározott tartományban. Az adatokkal feltöltött terméklistát ki kell nyomtatni és el kell küldeni a partnernek (SPAR), mivel ezen lista alapján rendeli össze az ő rendszerük a beérkező vonalkódokat a termék egyéb adataival.
 
A partnertörzsben szerepel mindenki, akinek szállítólevelet állítanak ki. Amennyiben visszatér a vevő, az adatait nem kell újból felvinni, elég a listából kiválasztani.
 
A bizonylat percek alatt elkészíthető. Néhány gombnyomással meg lehet adni a dátumot, a vevőt és a bizonylat tételeit.
 
Új tétel felviteléhez kattintson a termék nevére, majd adja meg a mennyiségét, valamint ha eltér a bizonylatétól, akkor a gyártás napját.
 
Az elkészült, lekönyvelt bizonylatok utólag is bármikor kinyomtathatók.
 
Még egy gombnyomás és kész a bizonylat, indulhat a szállítmány!
Kattintson a nagyításhoz!

Vissza a lap tetejére.Vissza a nyitólapra.


(c) MIRUS Bt. Minden jog fenntartva