Vissza a nyitólapra.
Elérhetőségeink.
 

Elérhetőségeink.
SMS center

 

A program segítségével könnyedén, speciális hardver és szoftver ismeretek nélkül integrálhat rendszerébe egy GSM modemet, amivel kibővítheti azt SMS küldési és fogadási lehetőséggel.

A rendszer az üzeneteket egyszerű TXT formában küldi és fogadja, ezért könnyen integrálható az Önök rendszerébe. Az adatok feldolgozását, kódolását és a modem teljes vezérlését a program végzi.
A program kezeli a 160 karakternél hosszabb üzeneteket is, mind küldeni, mind fogadni lehet vele több részes SMS-eket (CSMS). Fogadja a magyar Unicode üzeneteket, küldéskor a leghatékonyabb, de az ékezetes karakterek szinte tökéletes átvitelére alkalmas 7 bites kódolást használja.
 
Működés:
A modem adatkábellel csatlakozik a számítógéphez. A használt kommunikációs port sorszáma induláskor megadható. A program könyvtárában található INBOX és OUTBOX mappák tartalmazzák a küldendő és a fogadott SMS üzeneteket. A mappák megoszthatók, így hálózaton keresztül akár több felhasználó is elérheti az SMS központot.
A kimenő üzeneteket az OUTBOX mappában kell elhelyezni tetszőleges nevű, TXT kiterjesztésű file-ban. A mappa tartalmát a program folyamatosan ellenőrzi, ABC rendben haladva beolvassa az első file-t, a benne található üzenetet elküldi, majd törli a file-t. Ezt a műveletet addig ismétli, amíg a mappa ki nem ürül.
A beérkezett üzenetet a program kiolvassa a modemből és az INBOX mappában egy file-ban helyezi el. A file tartalmazza a küldő telefonszámát, a küldés időpontját és az üzenet szövegét. A file neve egy folyamatosan növekvő sorszám.
A LOG mappába a rendszer naplót készít a program működéséről. Minden nap új file készül, a file neve az aktuális dátum.
A program a file-okban a szokásos Win1250-es kódlapnak megfelelő ékezetes karaktereket használja, a szükséges konverziókról saját maga gondoskodik.

A program hardver igénye csekély, az ajánlott operációs rendszer 32 bites Windows XP. A használathoz egy GSM modem szükséges, a megfelelő típus kiválasztásában, beszerzésében is segítséget nyújtunk. Az általunk ajánlott modemmel a rendszer percenként legfeljebb 10 üzenet küldésére alkalmas.

 

Minta file-ok :
Könyvtárszerkezet:
Bejövő üzenet:


Kimenő üzenet:
 
Alkalmazási területek:
  • Kereskedelmi rendszerek automata rendelésfelvevő és visszaigazoló modulja
  • Marketing SMS-ek küldése
  • SMS ügyfélszolgálat rádió és TV stúdiók részére
  • SMS játékok kiszolgálása

Vissza a lap tetejére.Vissza a nyitólapra.