Vissza a nyitólapra.
Elérhetőségeink.
Elérhetőségeink.
Multimédiás pre-paid elektronikus feltöltő automata
 
Üzletekben, bevásárló-központokban elhelyezhető esztétikus, nagy tudású és mégis igen karcsú gép ez az automata. Alkalmas mindenféle reklám feladat ellátására és on-line kereskedelmi tranzakciók lebonyolítására.
 

Ezeket az automatákat (lásd még Asztali gép) a Westel egy pályázatára készítettük prototípusnak. Feladatuk pre-paid mobiltelefon számlák elektronikus feltöltése volt. A rendszer része még egy központi gép és a hozzá tartozó program, ami az automatáktól GSM hálózaton keresztül érkező feltöltési kérések feldolgozását és a szolgáltató felé továbbitását végzi.

A gép főbb egységei:
- egy teljes értékű, nagy megbízhatóságú multimédiás PC
- grafika készítésére is alkalmas blokknyomtató
- GSM modem
- 1024x768 pixel felbontású, 15"-os TFT monitor
- sztereó hangszóró
- vandálbiztos billentyűzet, világító nyomógombokkal
- papírpénz érzékelő
- mikrohullámú radar
- szünetmentes tápegység

Az egész rendszer felügyeletét egy nagy megbízhatóságú, mikrovezérlős elektronika látja el, mely ellenőrzi a PC és a modem működését és szükség esetén beavatkozik.

Egyéb jellemzők:
A gépen futó program nyugalmi helyzetben a központból küldött reklámszövegeket, illetve a gépen tárolt filmeket mutatja be. Kezeli a saját és az idegen telefonszámra történő feltöltést. Használható extra szolgáltatások eladására, pld. logó és csengőhang letöltés. Vakok és gyengénlátók számára szöveges segítséget nyújt. A mikrohullámú radarjával "érzi", ha valaki közeledik hozzá, ilyenkor megszólítja a lehetséges ügyfelet.
Szünetmentes tápegysége áramszünet esetén is biztosítja az utolsó tranzakció befejezését, majd a vezérlés lekapcsolja a gépet. A hálózati feszültség visszatérésekor természetesen újraindul és folytatja a munkát.

Méretek:170 x 62 x 15 cm (talp nélkül)

A működtető program módosításával rendkívül széles a gép lehetséges felhasználási köre. Könnyen alkalmassá tehető például ügyfélhívó, ügyfélirányító terminálnak, zenegépnek, stb.


Vissza a lap tetejére.Vissza a nyitólapra.


(c) MIRUS Bt. Minden jog fenntartva