Vissza a nyitólapra.
Elérhetőségeink.

Nyerőgép kommunikátor (kifutott termék)
 
A nyerő és játékautomaták üzemeltetése rendkívül sok odafigyelést igényel. A gépeket rendszeresen üríteni kell, az üzemeltetőt el kell számoltatni, a gép műszaki állapotát ellenőrizni kell. Ezek elvégzését könnyíti meg a nyerőgép kommunikátor egység.


Készülékünk egy GSM kommunikátor egység, amely nyerőgépbe építve képes annak alapadatait SMS, vagy e-mail formájában rendszeresen elküldeni, bizonyos rendkívüli esetekben azonnali riasztást adva a tulajdonosnak.

Az elektronika rendelkezik soros kommunikációs felülettel, ezen keresztül a mai gépek nagy része lekérdezhető, valamint több analóg és digitális bemenettel. Ezek használatának lehetőségét a nyerőgép felépítése határozza meg, ezért a kommunikátor belső programját minden esetben egyedileg módosítjuk a felhasználó igényének és a nyerőgép műszaki lehetőségei ismeretében.

Egy ajánlott csatlakozás és az így nyerhető információk példaként:
- RS232 az IEK egység lekérdezésére
- ajtókapcsolók figyelése
- tápfeszültség figyelés
Ezekkel az elektromos csatlakozásokkal elérhető az, hogy a készülék megadott időközönként (beállítható napi, heti rendszerességgel) elküldje az elektromos számlálók állásait e-mai-ben az elszámoló rendszer részére. Ajtónyitáskor, rendellenes tápfeszültségek illetve feltűnően nagy összegű be-, vagy kifizetés esetén azonnali e-mail és SMS küldés.

A rendszer a biztonságon kívül lehetővé teszi, hogy a gépeket csak műszaki ellenőrzés céljából kelljen felkeresni, az üzemeltető sajátkezűleg is ürítheti a gépet, mivel az elszámolási adatok pontosan ismertek a tulajdonos előtt is.


Vissza a lap tetejére.Vissza a nyitólapra.


(c) MIRUS Bt. Minden jog fenntartva